Gimnazija „Bora Stanković“ iz Niša u saradnji sa Studentskom Unijom Mašinaca i Mašinskim fakultetom organizuje 25. maja 2013. godine, sa početkom u 10.00 h, humanitarnu akciju „ Pruži ruku, budi čovek!“
U okviru humanitarne akcije organizuje se turnir u video igrici „Counter strike“ na Mašinskom fakultetu, ul. Aleksandra Medvedeva 14, Niš.
Učešće na turniru iznosi 1000,00 dinara po ekipi. Zainteresovani mogu izvršiti uplate, najkasnije do 23. maja 2013. godine, na žiro-račun Studentske Unije Mašinaca: 160-386768-86 Banca Intesa
Prikupljena sredstva namenjena su deci sa hematoonkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu.
„Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod naših vršnjaka, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe", kažu učenici drugog razreda informatičkog odeljenja Gimnazije „Bora Stanković“.
Za pobednike turnira biće obezbeđene nagrade.

Vesti i Dogadjaji
vesti i dogadjaji vezani za humanitarnu akciju

9. Maj 2013
Postavljanje nova prezentacije
U narednih par dana vršiće se postavljanje nove prezentacije. Molimo Vas da imate razumevanja jer pojedini delovi neće biti dostupni. Hvala unapred.